Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: info@printto.ua
У зв'язку з традиційним підвищеним попитом на книги у серпні-вересні, терміни виготовлення тимчасово буде збільшено на декілька днів. Актуальний термін виконання замовлення ми обов’язково вказуємо під час його оформлення.

Крок 1. ТИП ТА РОЗМІР

Налаштування «ТИП та РОЗМІР» — з нашим Конфігуратором ви зможете швидко та зручно налаштувати кожну деталь вашого майбутнього видання. Бажаєте отримати стильний журнал чи зручний блокнот? Може, ви шукаєте книгу з твердою палітуркою? Все це доступно всього за кілька кроків! Оберіть параметри, що найкраще підходять для вашого проекту, і отримайте результат, який вас порадує.

ТИП КРІПЛЕННЯ

  • Журнал. Скріплення зігнутих навпіл аркушів здійснюється двома сталевими скобами. Обмеження: мінімум 16, максимум 80 сторінок.
  • Блокнот. Книга збирається на сталеву пружину (за замовчуванням — чорна). Ширина пружини підбирається залежно від товщини книги. Обмеження: мінімум 16, максимум 500 сторінок.
  • М’яка обкладинка. Збирання книги на еластичний термоклей. Вид кріплення міцний і гнучкий. Обмеження: мінімум 40, максимум 700 сторінок.
  • Тверда обкладинка на термоклей. Палітурка збирається на еластичний термоклей. Обмеження: мінімум 40, максимум 700 сторінок.
  • Тверда обкладинка на нитку. Палітурка зшивається на нитку з додаванням еластичного термоклею. Обмеження: мінімум 40, максимум 1300 сторінок.

Розмір друку

Доступні варіанти:

  • Малий (А5). 145×205 мм.
  • Середній (B5). 170×240 мм.
  • Великий (А4). 205×290 мм.
  • Оригінальний. Розмір і пропорції книги залишаються такими, як у завантаженому файлі, але в межах форматів А5–А4. Наприклад, макет 170×170 мм → готовий примірник буде 170×170 мм.

Важливо: усі розміри (крім оригінального) масштабуються під вибраний формат, що може призвести до незначного розтягнення або стискання зображень чи тексту.

2025-09-24


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню