Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Привітання з Новим Роком!

Привітання з Новим Роком!

Ось і добігає до кінця 2021 рік. І саме сьогодні хочеться згадати його найяскравіші моменти.
І я неймовірно щасливий, що ці моменти зв’язані з вами, мої любі клієнти.
Адже найбільше моє досягнення - це ви. heart


За 2021 рік вас стало більше на 3123enlightened! Пишу це, і аж крильця аплодують.
Кожен з вас для мене цінний та важливий. Я пам’ятаю всі ваші побажання, які переродилися у 3420 замовлень. А ще я прочитав всі відгуки, про роботу моєї команди, якими ви щедро ділилисяmail. Триста десять разів (саме стільки було позитивних відгуків) я радів та посміхався від ваших слів вдячності. Це те, що окрилює та мотивує мою команду працювати ще відданіше та краще для васsmiley.

За цей рік ми запустили три нові надзвичайно цікаві проєкти. Один з них – це робота з авторами. Я впевнений, що в наступному році цей проєкт набере великої популярності.
Провели три круті акції, активно працювали з промокодами, готували для вас подарункові сертифікати та повернули вам бонусами понад 170 000 тисяч гривеньangel!

Цього б всього не було без моєї команди. Це прекрасні люди, які люблять компанію Printto: та просто обожнюють те, чим займаються. Для них робота - це дещо більше. Адже ми не просто працюємо разом, ми маємо схожі вподобання та життєві цінності.

Та найголовніше, що нас всіх об’єднує – це величезне бажання зробити кожного клієнта, який прийшов у нашу компанію, щасливим та задоволеним від співпраці.
Я, впевнений, що у нас це добре виходить heart.

Друзі, цей рік був прекрасний завдяки вам!
В новому 2022 році команда Printto бажає вам міцного здоров’я, злагоди, достатку, віри, миру та здійснення всіх ваших мрій!
Дякуємо за довіру heart.

2021-12-31


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню