Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

День книгодарування

День книгодарування

Який же сьогодні хороший день!
Стрічка переповнена сердечками, квітами та зізнанням в коханніheart.

В цей чарівний день я хочу вам розповісти про ще одне свято, яке сьогодні відзначають у всьому світі – День книгодаруванняenlightened.

Історія свята розпочалася у 2012 році з маленької традиції в родині американського книжкового блогера Еммі Бродмур. Члени сім’ї на День усіх закоханих дарували одне одному книги.

Одного разу син Еммі поцікавився, чому немає такого особливого дня у році, коли люди дарують книжки усім навколо. Еммі сподобалася ідея сина. І вже наступного року блогер вирішила відзначити черговий День святого Валентина, подарувавши книги не лише синові, а й бідним дітям, які не мають можливості придбати власні. Емоції дітей дуже вразили Еммі і вона вирішила поділитися ідеєю акції зі своїми читачами. Цю ініціативу підхопили інші активісти по всьому світу. І дуже швидко мільйони людей почали дарувати один одному книги в День святого Валентина.

Як же мені подобається ця ініціативаwink!

Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки.

Якщо ви з якихось причин не підготували подарунок для близької людини, у вас ще є час. І саме книга дуже гарно підходить. Сьогодні, завтра і завжди!

Друзі, з подвійним святом вас вітаю! 

Бажаю любові до себе і всього, що вас оточує heart.

2022-02-14


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню