Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Шановні клієнти! Повідомляємо про оновлений графік роботи на святкові дні:
31 грудня – відправлення замовлень до 14:00, 1 січня – вихідний день.
Обробка замовлень та відправлення відновлюються з 2 січня. Дякуємо за розуміння та бажаємо вам щасливих свят!

Наші співробітники: Максим

Наші співробітники: Максим

Друзі, сьогодні хочу відхилити завісу та розповісти про людей, які працюють в Printto:.

Я без перебільшення можу сказати, що мої колеги – це справжня сім’я. Для нас робота – це набагато більше. Адже в кожне замовлення ми вкладаємо не лише робочий час та навички, а й частинку своєї душі heart.
Тому я вирішив, що потрібно вас трішки познайомити з головними героями Printto:.


Сьогодні розкажу про Максима.
Після того, як книга приходить до нас в PDF форматі, до роботи приступає Максим. Саме він готує файли до друку. Витягує обкладинку, розкладає її на листок, розміщує блоки під обраний вами формат.

Максим працює в Компанії вже 17 років. Починав свою кар'єру оператором пакувальної машини. Наш молодий колега дуже зацікавився підготовкою файлів до друку і виявив бажання вивчити саме цей напрям роботи.
На сьогодні Максим готує близько 90 % всіх книг до друкуwink. Він дуже любить свою роботу і є справжнім майстром своєї справи.
Максим, надзвичайно спокійний та врівноважений, тому коли будете відправляти нам файл у PDF форматі, знайте, що ваш документ потрапляє у дуже відповідальні руки.
А ще, крім професійної дільності, Максим полюбляє їздити на велосипеді, часто бере участь у спортивних змаганнях.
Для мене важливо, щоб Printto у вас перш за все асоціювався з людьми, які тут працюють. Адже для мене саме люди – основа нашої Компанії yes.

 

P.S

Максим, ми дуже вдячні за твою роботу і вклад, який ти робиш для Printto:blush

2021-11-30


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню