Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Конфігуратор, обкладинка.

Конфігуратор, обкладинка.

Як же я люблю гуляти книжковими крамницями .
Брати до рук книгу, відчувати якість обкладинки, вдихати аромат свіжого бестселераheart.
Часто задаю собі питання, чому саме до цієї книги я підійшов? Що привабило перш за все?
І розумію, що це - обкладинка. Її зовнішній вигляд, дизайн, якість.
Це перше, що чіпляє і мотивує підійти до книги, познайомитися ближче.

Розуміючи, як це важливо для вас, в конфігураторі я вирішив запропонувати декілька варіантів параметрів м’якої обкладинки. Ви самостійно можете обрати той варіант, який максимально підходить саме для вас.

Звідки брати обкладинку, доступно декілька різних варіантів, під різні ситуації:

Остання сторінка + Перша сторінка: мається на увазі, що для обкладинки буде взято першу і останню сторінку з Вашого файлу.

Порожня сторінка + Перша сторінка: тут йдеться про те, що з Вашого фйлу взяти тільки першу сторінку, а ззаду обкладинку залишити білого кольору.

Перша сторінка (обкладинка в альбомній оріжнтації): це означає, що у Вас цікавий випадок, і Ваша обкладинка знаходиться в Вашому файлі першим листком, вона у альбомній орієнтації і на ніє є як лице так і зворот обкладинки.

Друга сторінка (обкладинка в альбомній оріжнтації): те ж саме, що і попередній пункт, але сторінка друга.

Свої файли (задня та передня сторона): мається на увазі, що тут ви можете додати дві власні обкладинки з своїх файлів, приймаються:  PDF, PNG, JPG.

Свої файли (вся обкладинка в одному файлі): мається на увазі, що тут ви можете додати загальну (на перед і на зад) обкладинку, приймаються:  PDF, PNG, JPG.

 

Будь який використаний Вамі варіант відразу буде відображатися на попередньому перегляді ліворуч.

Звертаємо також увагу, що там є лінійка, і не просто так - вона показує Вам реальний розмір книги.

 

Також, Ви можете (за долаткові кошти, перерахунок відбувається відразу і Ви внизу можете бачити змінену суму) додати власний надпис на корінець, а також змінити колір корінця. Для цього потріно щоб товщина книги дозволяла це зробити.

Ввести надпис на корінець Ви можете в полі Текст на корінець. Щоб змінити колір текст натисніть на Колір тексту і оберіть в палітрі чи скористайтеся інструментом "піпетка" для підбору кольору з екрану. Те ж саме стосується кнопки Заливка корінця.

 

Тут же Ви можете обрати параметри паперу:
1. Крейдований матовий папір 300 гр/м2. Це досить щільний та зносостійкий матеріал. Більшість обкладинок виробляється саме з такого матеріалу.
2. Кремовий папір MUNKEN Pure 300 гр/м2. Щільний, якісний папір. Саме такі обкладинки прекрасно підходять для подарункових книг та замовлень, які максимально вимогливі до якості.
Вибір м’якої обкладинки шикарний, правда?

enlightenedХочу звернути особливу увагу, що всі обкладинки народжуються на професійному обладнанні з використанням сучасного лазерного принтера. Також всі обкладинки для книг ламінуються в обов’язковому порядку. Для ламінації я використовую глянцеву плівку товщиною 30 мікрон. Виглядає просто неперевершено! А при великому тиражі плівка може бути також матовою.

Друзі, книжкова обкладинка важливий інструмент привернення уваги вашого потенційного читача. Саме обкладинка часто допомагає продати ваш продукт або ж викликати приємні емоціїyes.


Я із величезним задоволенням допоможу вам створити цукерочку з вашого майбутнього бестселеруsmiley.

2022-01-11


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню