Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Термін виготовлення замовлення

Термін виготовлення замовлення

Друзі, я дуже відповідально ставлюся до нашої з вами взаємодії. І намагаюся все робити, щоб вам було зручно, приємно та цікаво зі мною співпрацюватиenlightened.


Нещодавно я прочитав цікаву статтю про те, що очікують клієнти від бізнесу у 2022 році. І на першому місці виявився пункт про швидкість отримання товарів та послуг.


І це не дивно. Адже за останні роки темп нашого життя значно пришвидшився. Комунікація 24/7 в реальному часі, online комерція, цифрові платформи таксі та доставки, пошук будь-якої інформації за лічені хвилини. Очікування нас дратує та «знімає бали» з точки зору клієнтського сервісу.

Я розумію вас. Сам не люблю чекатиsad. На додаток, швидкість у мене на рівні ДНК. Адже мої крила за секунду роблять до 100 змахів. Уявляєтеwink?
Завдяки цьому я можу виготовити будь-яке замовлення за 2-3 робочих дні yes. Скажу по секрету, найчастіше замовлення відправляється до вас вже наступного дня.


Моя команда працює дуже злагоджено і ми змогли досягти надзвичайної якості роботи з максимальною швидкістю. Адже розуміємо, що це важливо для вас.
Поки ви ще думаєте, де провести презентацію свого геніального творіння – книга вже надрукована, запакована та готова до доставки.

Чекаю на Вас у Printto. Саме цей вид очікування мене зовсім не дратує, а дуже мотивуєheart.

2022-01-19


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню