Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Наш сайт польскою

Наш сайт польскою

Друзі, війна розділила наше життя на «до» та «після».
Мільйони наших співвітчизників були змушені покинути свої затишні домівки та виїхати за кордон, в іншу реальність. І з надією чекати на такі важливі слова: «Можна повертатися додому».


На жаль, війна не закінчується так швидко, як би цього хотілося. І нам всім доводиться вчитися жити по-новому. Шукати роботу, віддавати дітей у садочки та школи, формувати нове коло знайомств.
Статистика показує, що найбільше українців виїхало до дружньої Польщі. Ми хочемо бути ближчими до вас, де б ви не були. Щоб щось рідне, українське, було поруч.


Ми створили польську версію офіційного сайту printto.com.ua. Це означає, що всі послуги, якими ви могли скористатися у Printto: в Україні, зараз доступні для вас у Польщі. 


На додаток наша команда домовилася з «Укрпошта» про доставку ваших замовлень до Польщі за зниженими тарифами. Також своє замовлення в Польщі ви зможете отримати вже через 7-10 днів після оплати. 


Ми вдячні Польщі за величезну допомогу нашій країні. І для наших друзів – поляків зробили сайт на польській мові. Він доступний за цим посиланням printto.pl. Будь ласка, рекомендуйте Printto: своїм друзям у Польщі.


Друк власної книги, навчального підручника для дитини чи книги з вивчення мови, - все це ми зробимо, як завжди, якісно і відносно швидко. Ще й в Україні.


Навіть у найтяжчі часи книга допомагала відволіктися та наповнити душу чимось світлим, добрим та корисним. Нехай ця книга буде надрукована у Printto:.


Друзі, у такий складний час компанія Printto: повинна працювати, зберігати робочі місця та підтримувати економіку нашої країни. Це ще один важливий фронт, який ми маємо втримати.


Ми віримо в Перемогу! Та чекаємо на вас у Printto:.
Слава Україні!

2022-04-21


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню