Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Друзі, у зв'язку з великим навантаженням на виробництво, терміни виготовлення збільшено до 3-7 робочих днів (в залежності від тиражу). Ми прикладаємо усіх зусиль, щоб виконати Ваше замовлення вчасно.

Наш сайт польскою

Наш сайт польскою

Друзі, війна розділила наше життя на «до» та «після».
Мільйони наших співвітчизників були змушені покинути свої затишні домівки та виїхати за кордон, в іншу реальність. І з надією чекати на такі важливі слова: «Можна повертатися додому».


На жаль, війна не закінчується так швидко, як би цього хотілося. І нам всім доводиться вчитися жити по-новому. Шукати роботу, віддавати дітей у садочки та школи, формувати нове коло знайомств.
Статистика показує, що найбільше українців виїхало до дружньої Польщі. Ми хочемо бути ближчими до вас, де б ви не були. Щоб щось рідне, українське, було поруч.


Ми створили польську версію офіційного сайту printto.com.ua. Це означає, що всі послуги, якими ви могли скористатися у Printto: в Україні, зараз доступні для вас у Польщі. 


На додаток наша команда домовилася з «Укрпошта» про доставку ваших замовлень до Польщі за зниженими тарифами. Також своє замовлення в Польщі ви зможете отримати вже через 7-10 днів після оплати. 


Ми вдячні Польщі за величезну допомогу нашій країні. І для наших друзів – поляків зробили сайт на польській мові. Він доступний за цим посиланням printto.pl. Будь ласка, рекомендуйте Printto: своїм друзям у Польщі.


Друк власної книги, навчального підручника для дитини чи книги з вивчення мови, - все це ми зробимо, як завжди, якісно і відносно швидко. Ще й в Україні.


Навіть у найтяжчі часи книга допомагала відволіктися та наповнити душу чимось світлим, добрим та корисним. Нехай ця книга буде надрукована у Printto:.


Друзі, у такий складний час компанія Printto: повинна працювати, зберігати робочі місця та підтримувати економіку нашої країни. Це ще один важливий фронт, який ми маємо втримати.


Ми віримо в Перемогу! Та чекаємо на вас у Printto:.
Слава Україні!

2022-04-21


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню