Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Простий калькулятор

Простий калькулятор

Друзі, перед тим, як зробити замовленя товару чи послуги я дуже ретельно вивчаю пропозиції на ринку. Читаю характеристики та відгуки, перевіряю вартість. 
Для мене важливо самостійно познайомитися з товаром від «а до я»enlightened


Та часто буває так, що представанки компаній ніби «приховують» вартість своїх продуктів. Потрібно зареєструватися, дати відвовідь на з десяток запитань, витратити свій час. Мене це страшенно дратує! Адже я лише придивляюся, знайомлюся. Просто дайте відповідь на просте, здавалося б, питання.


Маючи такий досвід, у Printto: я зробив попередній етап прорахунку вартості майбутнього замовлення без реєстрації та запитань. Щоб ви не нервували, як я
Зустрічайте – простий калькуляторwinkhttps://printto.com.ua/prices


Для отримання інформації щодо вартості замовлення - вам не потрібно реєструватися. Достатньо знати основні параметри майбутнього замовлення та кількість сторінок. І простий калькулятор дуже швидко прорахує вартість. Звертаю вашу увагу, прорахує ПРИБЛИЗНО. Адже тут не враховані всі ньюанси та параметри майбутньої книги.


Ця функція розроблена якраз для того, щоб ви могли прицінитися, порівняти вартість послуг з іншими компаніями та спокійно прийняти рішення, де робити замовлення.
Після цього я рекомендую не вангувати, а дізнатися остаточну вартість. 


Тут я теж попрацював на славу. Для цього Вам потрібно лише зареєструватися та завантажити файл у PDF форматі. Ви самостійно обираєте параметри майбутньої книги у конфігураторі та формуєте вартість.
Все побудовано досить логічно. Читаєте підказки крок за кроком і за лічені хвилини точна вартість друку вашого замовлення готоваwink.


Все просто і швидко. І пам’ятайте, служба підтримки завжди рада допомогти. Ми поручsmiley
Друзі, чекаю на Вас у Printto: heart.

2022-02-01


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню