Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Для чого друкувати та купувати книги?

Для чого друкувати та купувати книги?

Для чого друкувати та купувати традиційний формат книги?


Ми живемо у сучасному світі, де через телефон можна працювати, слухати музику, переглядати улюблений фільм чи читати свіженький бестселер в електронному варіанті.
Звичайно, популярність електронних книг беззаперечна. Книга завжди під рукою (і не одна), не займає багато місця в сумочці, коштує недорого. Або, взагалі, можна скористатися безкоштовними ресурсами.
Та попри всі переваги сучасності, традиційна друкована книга має великий попит.


enlightenedВ чому ж успіх та переваги друкованої книги?


1. Відчуття книги.
Як же приємно взяти в руки книгу, відчути якість палітурки та провести долонею по сторіночці. А потім відкрити її десь посередині та вдихнути аромат свіжості, новизни. І як же приємно, що до вас саме цю книгу ніхто не читав. Є тільки ви, вона, ваша уява та зручне крісло. І прекрасний вечір вам забезпечено.
Або ж навпаки.
Ви пам’ятаєте аромат книги «з історією»? Його ні з чим не зрівняєш. А ще в старій книзі можна знайти «послання» від попереднього читача у вигляді якоїсь записки чи номеру телефонаsmiley


2. Книга – це найкращий подарунок.
Книга сьогодення – це сучасний подарунок, який лишається у близької вам людині на довгі роки. А ще книжкова індустрія постійно розвивається. Чого тільки вартують книги з доповненою реальністю? Скануєш спеціальні позначки смартфоном і книга «оживає», «говорить», «співає». Це подарунок, який не зношується і не ламається. На додаток, хороша колекція книг з історією – це гарна інвестиція.

3. Стимулювання до читання.
Коли під рукою є друкована книга, часто виникає бажання погортати, прочитати декілька рядочків. Непомітно пролітає година і двох розділів, як і не було. А ще читання вдома прекрасний приклад для молодого покоління. Діти часто копіюють поведінку дорослих. Давайте, це буде читанняsmiley

4. Домашня бібліотека.
Друковані книги в домашній бібліотеці багато чого можуть розповісти про їх власника. Яка вона, ваша бібліотека? Хто з авторів там «живе»? Бібліотека – це те, що можна показати друзям. А ще зробити вечір читань творчості улюбленого письменника чи поета. Тримати в руках друковану книгу улюбленого автора в цей момент — величезна насолода.

5. Надрукувати власну книгу та поділитися зі світом своїм талантом.
Багато хто думає, що друк власної книги – це важко та дорого. Ми у Printto: розвінчуємо цей міф. Вам достатньо створити шедевр, з виданням допоможемо ми. Швидко, якісно і не «за всі гроші світу». Ви тільки уявіть, як в затишному місці презентуєте своє творіння. Як підписуєте близькій людині книгу. Як бережно розміщуєте один примірник у свою домашню бібліотеку. І як через 30 років ваш син буде показувати своїм дітям книгу бабусі чи дідуся. Уявили? Як відчуття?

Ось саме заради цього ми працюємо!
Щоб ви якісно проводили свій час, наповнювалися тільки корисною інформацією. А ще, щоб ви мріяли, як в дитинстві, коли мама читала вам казки. А ми із задоволенням ці мрії втілимо у реальність.
Читайте друковані книги та друкуйте книги у нас heart.

2021-12-28


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню